Jimmie åkesson svt

Jimmie Åkesson sjukskriven | SVT Nyheter

Jimmie Åkesson sjukskriven · Statsvetaren: ”Många i SD pustar ut” · ”Han gav ett skört intryck” · Här bekräftar Åkesson: ”Jag kommer tillbaka” · Lämplig tidpunkt …

Åkesson (SD) och Andersson (S) i tv-duell för första gången

Åkesson (SD) och Andersson (S) i tv-duell för första gången | SVT Nyheter

16 nov. 2022 — – Vi ser en budget där Jimmie Åkesson (SD) och andra höginkomsttagare får en skattesänkning på 10 000 kronor medan vanligt folk får 14 öre vid …

Magdalena Andersson (S) menar att Sverigedemokraterna och regeringen har svikit vallöften genom sin budget. Jimmie Åkesson (SD) menar att man inte vill riskera att spä på inflationen. I Aktuellt ikväll möttes de i en tv-duell för första gången, som företrädare för de största partierna.

Fem snabba frågor med Jimmie Åkesson (SD) – SVT Nyheter

Fem snabba frågor med Jimmie Åkesson (SD) | SVT Nyheter

4 sep. 2022 — Det var uppdraget Jimmie Åkesson fick när SVT ställde ett antal politiska frågor till alla partiledare. Så om du vill skippa timmeslånga …

Svara ja, nej eller nja, det vill säga kanske, och förklara dig mycket kortfattat. Det var uppdraget Jimmie Åkesson fick när SVT ställde ett antal politiska frågor till alla partiledare.

Jimmie Åkesson (SD) om Turkiets president Erdogan

Jimmie Åkesson (SD) om Turkiets president Erdogan: ”En islamistisk diktator” | SVT Nyheter

18 jan. 2023 — SD-ledaren Jimmie Åkesson säger att regeringen måste vara noggrann … som vi känner demokratier i västvärlden, säger Åkesson till SVT Nyheter.

SD-ledaren Jimmie Åkesson säger att regeringen måste vara noggrann i hur man hanterar utspelen från Turkiet och inte gå för långt i att anpassa sig efter vad president Recep Tayyip Erdogan kräver.– Turkiet är ingen demokrati så som vi känner demokratier i västvärlden, säger Åkesson till SVT Nyheter.

Åkesson om statsministerns uttalande: ”Mycket … – SVT Nyheter

Åkesson om statsministerns uttalande: ”Mycket, mycket bekymrande” | SVT Nyheter

23 jan. 2023 — Nu har Jimmie Åkesson svarat på Kristerssons uttalande via Facebook: ”Jag förstår att syftet är att gjuta olja på vågorna avseende relationen …

På Twitter skriver statsminister Ulf Kristersson (M) att yttrandefrihet är en grundläggande del av demokratin – men att allt som är lagligt nödvändigtvis inte är lämpligt. ”Som de flesta säkert har förstått så är det här utspelet från regeringen mycket, mycket bekymrande, i mina ögon.”, kommenterar Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson på Facebook.

Åkesson: Nu utmanar vi Socialdemokraterna – SVT Nyheter

Åkesson: Nu utmanar vi Socialdemokraterna | SVT Nyheter

10 dec. 2022 — Robin Lennartsson (SD), gruppledare i Karlstad, och regionrådet Mikael Strandman (SD) kommentarer Jimmie Åkessons tal till partimedlemmarna.

Sverigedemokraterna blev näst största parti i valet och en tung del i regeringsunderlaget. Men partiet siktar högre.– Nästa stora steg är att visa att vi kan ta ansvar, men också att utmana Socialdemokraterna om att vara största parti, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson.

Jimmie Åkesson (SD): Vi sätter igång arbetet med en vitbok

Jimmie Åkesson (SD): Vi sätter igång arbetet med en vitbok | SVT Nyheter

17 nov. 2021 — Sverigedemokraterna publicerar en vitbok om partiets förflutna. Det meddelar SD-ledaren Jimmie Åkesson i SVT:s ”30 minuter”.

Sverigedemokraterna publicerar en vitbok om partiets förflutna. Det meddelar SD-ledaren Jimmie Åkesson i SVT:s ”30 minuter”.– Jag har bara läst våra värsta motståndares historieskrivning, det ska bli väldigt intressant nu när vi äntligen kan få en vitbok på plats, att se hur det verkligen förhöll sig, säger han.

Åkesson efter S-kritiken: ”Totalitära fasoner” | SVT Nyheter

2 sep. 2022 — ”Man blandar högt och lågt i det här, mest lågt”, säger Jimmie Åkesson (SD) om Socialdemokraternas utspel gällande hans eget parti.

Sverigedemokraterna utgör ett hot mot Sveriges säkerhet, anser Socialdemokraterna. – Det är skamligt, det är totalitära fasoner, svarar Jimmie Åkesson i Aktuellt.

Keywords: jimmie åkesson svt, svt jimmie åkesson