Märkpenna biltema

Märkpenna, textil – Biltema.se

Märkpenna. Vår märkpenna kan fyllas på med stift och har en stabil pennhållare med spetsar och bältesklämma, så den är bekväm att arbeta med.

Permanent svart märkpenna med tunn, rund spets som är 1-2 mm, som fungerar bra även på små ytor. Används till att märka kläder, väskor, skor, stövlar, etc. med namn eller annan information. Tål tvätt upp till 60 °C och färgar inte av sig. Ingen strykning behövs för att färgen ska fästa.

Märkpennor – Biltema.se

Märkpenna Jumbo, 3-pack – Biltema.se

Med dessa märkpennor går det att märka de flesta underlag med permanent skrift. Spetsen är 17 mm bred. Färgen på pennorna är svart, röd och mörkblå. 

Märkpenna, grafit – Biltema.se

Mångsidig grafitpenna för uppmärkning i smala och djupa hål, springor eller vanlig märkning. Pennan fungerar på de flesta underlag t.ex. trä, metall, plast, betong, kakel m.fl och har utbytbara grafitstift. Pennkorken har både vässare och bältesclips.

Dekorpenna – Biltema.se

Gör julklappar och presenter extra fina eller dekorera krukor och glas. Heltäckande permanent bläck som fäster på de flesta typer av underlag som t ex. trä, metall, plast, glas, kartong, papper gummi. Snabbtorkande lackliknande färg som är vatten-, sol- och värmetålig. Skaka pennan med korken på och pumpa fram färgen genom att trycka in spetsen några gångar.

Köp billiga【Pennor】hos Biltema Varför betala mer?

Köp billiga【Pennor】hos Biltema ➨ Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av olika typer av pennor för att skriva, rita, märka & dekorera ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Däckpenna – Biltema.se

Märkpenna för att fylla i texten på däcken. Även perfekt för märkning av sommar-/vinterdäck. Sitter bra och torkar snabbt. Färg: vit.

Märkpenna för CD-skivor, 4 st. – Biltema.se

Alkoholbaserad märkpenna för permanent märkning av plastytor. Förpackningen innehåller 4 olika färger.

Japanspackelsats, 4 st. – Biltema.se

Japanspacklar har lite tunnare och flexiblare blad som passar utmärkt för finare spackelarbeten som foder, lister och andra precisionsarbeten.

Byggpennor – Biltema.se

Ritspennor, märkpennor och snickarpennor m.m.

Keywords: märkpenna biltema, spritpenna biltema