Pannlampa biltema

Pannlampa LED, 25–30 Lm – Biltema.se

Pannlampan är IPX4-klassad och tål därmed strilande vatten. USB-laddning. Lampan …

Praktisk och lättanvänd pannlampa som passar de flesta avnändare.  Vattenskyddad Pannlampan har ett vattenskyddat lamphus och kan därför användas även när det regnar ute. Batteridriven Pannlampans lysdioder drivs med tre stycken AAA-batterier (medföljer ej). Två ljusfunktioner Pannlampan har två ljusfunktioner, välj mellan fast vitt ljus eller blinkande vitt ljus.   Justerbar belysningsvinkel Pannlampan är monterad på ett justerbart och elastiskt pannband och har ett vinklingsbart lamphus, vilket gör den utmärkt för användning i olika typer av miljöer.

Köp billig【Pannlampa】hos Biltema

Köp billig【Pannlampa】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

Vattentät. Pannlampan är IPX4-klassad och tål därmed strilande vatten.

Vid köp av batteridriven eller laddningsbar pannlampa ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltemavaruhus.

Pannlampa, 600 lm, laddningsbar – Biltema.se

Pannlampa, 600 lm, laddningsbar

Pannlampa – Biltema.se

Pannlampa

Pannlampa, 50–60 lm – Biltema.se

Enkel och smidig pannlampa som passar utmärkt för exempelvis hundpromenaden eller promenaden till och från bussen. Finns i flera färger. Vattenskyddad Pannlampan har ett vattenskyddat lamphus och kan därför användas även när det regnar ute. Batteridriven Pannlampans lysdioder drivs med tre stycken AAA-batterier (medföljer ej).  Tre ljusfunktioner Lampan har tre olika ljusfunktioner där du med en funktionsknapp kan välja mellan fast vitt sken med låg eller hög effekt eller blinkande rött ljus.    Justerbar belysningsvinkel Pannlampan är monterad på ett justerbart och elastiskt pannband och har ett vinklingsbart lamphus, vilket gör den utmärkt för användning i olika typer av miljöer.  Viktigt att tänka på Vid köp via ”Köp och hämta” går det inte att välja specifik färg på denna artikel.

Pannlampa – Biltema.se

Pannlampa

Pannlampa med direkt och indirekt ljus, 300 lm, … – Biltema

Pannlampa med direkt och indirekt ljus, 300 lm, laddningsbar – Biltema.se

Pannlampa med direkt och indirekt ljus, 300 lm, laddningsbar

Pannlampa, 150 lm, laddningsbar – Biltema.se

Kompakt och lätt pannlampa perfekt för löpare.  Vattentät Pannlampan är IPX4-klassad och tål därmed strilande vatten. USB-laddning Lampan drivs av ett inbyggt uppladdningsbart Li-ion-batteri som laddas via medföljande micro USB-kabel. Fyra ljusfunktioner Pannlampan har fyra olika ljusfunktioner, välj mellan svagt vitt ljus, medelstarkt vitt ljus, starkt vitt ljus eller rött ljus.   Justerbar belysningsvinkel Pannlampan är monterad på ett justerbart och elastiskt pannband och har ett vinklingsbart lamphus, vilket gör den utmärkt för användning i olika typer av miljöer.

Pannlampa, 80 lm, vattentät – Biltema.se

Mångsidig och lätt LED-pannlampa som passar utmärkt för exempelvis löpare.  Vattentät Pannlampan är IPX4-klassad och tål därmed strilande vatten. Batteridriven Pannlampan har en LED-lysdiod som drivs med tre stycken AAA-batterier (medföljer ej).  Två ljusfunktioner Lampan har två olika ljuslägen där du kan välja mellan fast eller blinkande ljus. Lampan har bred ljusspridning som ger ett bekvämt synfält på nära håll.   Justerbar belysningsvinkel Pannlampan är monterad på ett justerbart och elastiskt pannband och har ett vinklingsbart lamphus, vilket gör den utmärkt för användning i olika typer av miljöer. 

Pannlampa, jakt/friluftsliv – Biltema.se

Rejäl med kamouflagefärgat spännband. Med zoomfunktion och 3 ljuslägen: starkt, svagt och blinkande ljus.

Keywords: pannlampa biltema, biltema pannlampa